Mindre dem og os mere sammen

Nogen mener, at alle problemer løses bedst i Danmark, og at verdens kriser kan holdes ude af Dannevang med en grænsebom. Men vi kan ikke lukke verden ude. Mens vi forskanser os, så griner bagmændene bag kvindehandel, løntrykkerne og de organiserede kriminelle hele vejen ned til banken. Vi tror på, at vi bliver stærkere sammen. At vi får mere indflydelse og mere demokrati – ikke mindre - når vi sammen finder løsninger på fælles problemer. Dit ja hjælper den 3. december.

kvindehandel_sfdk.jpg

Mindre nøl mere nu

Vi venter og venter. Og glæder os til december. Ikke fordi det nok også bliver jul i år. Men fordi, der er håb om, at vi lander en klimaaftale på topmødet i Paris i begyndelsen af december. Ventetiden har været lang. Og der har været rigelig med nøl fra verdens topledere. Også de danske af slagsen. Klimaet, kloden og de kommende generationer kan ikke bruge nøl til noget. Der skal handling til nu. Ellers vil flere flygte på grund af klimaforandringer, og klimaregningen til verdens fattigste lande vil bare vokse. Kort sagt: Mindre nøl. Mere handling nu.

demo_sf.dk.jpg

KLODEN er træt af at vente. På politikere, der skal gøre noget ved klimakrisen. Men KLODEN er også rørt over alle jer, som hver dag kæmper for klimaet.


Univers
Mobil navigation