Et godt seniorliv i Solrød – gode rammer for arbejde, fritid og kultur

Et godt seniorliv i Solrød skal også udvikles med øje for, at mange seniorer har ønsket om og muligheden for at leve et aktivt seniorliv med fritids- og frivillige aktiviteter samt kultur i nærområdet.

Vi skal sikre, at de ældre har mulighed for at fortsætte med et aktivt arbejds- og fritidsliv, hvis de kan og vil. Vi vil fortsætte SF Solrøds arbejde for en række fornuftige og tilpassede seniorordninger, så ældre kan fortsætte på arbejdsmarkedet, hvis de kan og vil. Det skal desuden være nemmere for ældre borgere at bruge deres kvalifikationer i det frivillige arbejde i Solrød. Endelig skal vi styrke kulturlivet, så der er nem adgang til sociale aktiviteter og oplevelser for ældre borgere i kommunen.

Vi vil arbejde for

  • Optimale forhold for fritids- og frivillige aktiviteter
  • Prioritering af kulturtilbud målrettet de ældre borgere i Solrød

 

Ida Harsløf, kandidat til byrådet for SF Solrød KV21

Henrik T. Larsen, kandidat til byrådet for SF Solrød KV21

Det skal være attraktivt at bo og arbejde i Solrød

Vi bliver flere og flere borgere i Solrød Kommune, som siden 2013 har haft en positiv nettotilflytning – dvs. flere tilflytninger end fraflytninger. Vi har gode vilkår for et godt liv her med natur og gode naboer tæt på Køge og med 30 minutter i tog til København.

Alle har ret til et godt liv i Solrød – uanset indtægt og livssituation. SF Solrød vil stille og støtte forslag, som frigør individets ret til på et lovligt og humanitært grundlag at skabe deres eget liv ved at fremme deres egne evner.

SF Solrød vægter det hele menneske.

Mere ro på!

  • En tryg barndom og ungdom i Solrød
  • Et godt arbejdsliv i Solrød
  • En god alderdom i Solrød