Rasmus Feldingbjerg Drabe. Højskolelærer, 36 år. Far til Noah og Malthe. Født og opvokset i Brudager mellem Gudme og Skårup. Elsker lystsejlads og drømmer om en jordomsejling.

Spiller fodbold i barndomsklubben Skårup IF og på Den frie Lærerskoles Oldboys-hold.  Jeg er engageret i politik, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel.

Jeg er født og opvokset på Sydfyn og har en helt enorm kærlighed til min hjemegn, derfor vil jeg også gerne søge at få indflydelse på den politiske udvikling.

For mig er politik noget vi gør sammen. Hver en stemme er en tillidserklæring, som jeg er forpligtet til at leve op til og hver en vælger er et medmenneske, jeg skal lytte til og samarbejde med. Vores demokratis beståen forudsætter et bredt samarbejde på tværs af partier, interesser og livsførelser.

For Svendborg Kommunes skyld skal vi turde tænke nyt og have nye samtaler med hinanden.

Lad os lave politik – sammen!

Mærkesager 

Naturen har ingen stemme selv. Jeg vil være den stemme. Stemmen, som husker os på, at vi er her på kloden i et fællesskab med markmus, havørne og tudser. Vi skal hele tiden huske på, at vi er en del af et økosystem, af noget større end os selv og turde handle derefter. Vi skal have mere vild natur i Svendborg Kommune og vi skal lade naturen være til.

Skole og barndom er fundamentet for vores samfund og vores liv som mennesker. I Svendborg Kommune skal vi turde udfordre den statslige detailstyring af børne- og skolelivet. Vi skal sætte skolerne fri og have tillid til vores medarbejdere. Vi skal have reelle minimumsnormeringer i vores daginstitutioner og vi skal sikre det gode børne- og ungdomsliv i hele kommunen.

Èn kommune – ét fællesskab. Svendborg Kommune har et stort opland og det er bydende nødvendigt, at vi ser vores kommune som en helhed og ikke som en stor by med et vedhæng. Vi skal udvikle både by- og landområder og sikre, at hele Svendborg Kommune er et attraktivt sted at bo og leve for store og små.