Højrefløjens skattelettelser til de rigeste er den gale vej at gå
Jeg er den første i min familie, der fik en universitetsuddannelse. Kampen for at få en uddannelse har vist mig, hvor store forskelle der er i vores land. Desværre bliver denne ulighed kun større og større. Det skal vi have stoppet. Vi skal sætte hinanden fri via stærke fællesskaber. Det gøres ved at styrke uddannelsesniveauet i landet og sikre børnene ordentlige vilkår i vores institutioner.

Ved at styrke vores uddannelsessektor, kan der skabes arbejdspladser i Frederikshavn, i Thisted, i Brønderslev osv. I Danmark og i Nordjylland er vi nogen af verdens bedste til udvikling af grøn teknologi. Denne styrkeposition skal vi udvikle, så der også i fremtiden er arbejdspladser uden for København og de andre store byer. Af denne grund er jeg medlem af SF og har sagt ja til at blive nordjysk folketingskandidat for SF Frederikshavn.

Lidt om mig selv
Jeg er 35 år. Jeg er historiker og har en kandidat i international politik med fokus på EU. Til dagligt er jeg studievejleder på VUC & HF Nordjylland, hvor jeg også underviser i Historie.

Jeg er født og opvokset i Vendsyssel i en lille by ved navn Vester Hassing i en arbejderfamilie. Min far arbejdede bl.a. på værftet i Aalborg og i Frederikshavn. Min mor har arbejdet i butik igennem hele sit arbejdsliv. Min opvækst har lært mig, at intet kommer af sig selv og at der skal kæmpes.

MINE MÆRKESAGER

Minimumsnormeringer i vores institutioner
Der må aldrig være mere end 3 børn pr. pædagog i vuggestuerne og ikke mere end 6 børn pr. pædagog i børnehaverne

En styrket folkeskole
Ingen lærere må står alene med flere end 24 børn og vi skal have flere klasser med to voksne og tid til det enkelte barn.

Den grønne omstilling skal sparkes i gang
Vi kan ikke vente længere. Fuld knald på el-biler og andre grønne løsninger, hvor forureneren betaler.