Aktiviteter i SF Bornholm

SF Bornholm er en lille partiforening med omkring 50 medlemmer.
SF Storkreds Bornholm er landets mindste storkreds med kun en enkelt partiforening
.

Der er flere muligheder for at være aktiv i partiforeningen. Det er ikke nødvendigt at sidde i bestyrelsen for at være aktiv i vores lille partiforening – kom til medlemsmøderne og de andre arrangementer. Og husk at bestyrelsesmøderne altid er åbne for alle medlemmer.

Vi indkalder til vores arrangementer igennem vores nyhedsbrev, der udsendes ca. en gang om måneden til alle medlemmer med en mailadresse. Det er altså vigtigt at du husker at give besked hvis du får en ny mailadresse.

Selvfølgelig er det også muligt at stille op til bestyrelsen på den årlige generalforsamling februar. Her vælges også SF Bornholms repræsentant i SF Region Hovedstadens bestyrelse.

Vi har også tit brug for hjælp til ganske praktisk arbejde, især i forbindelse med 1. maj, Folkemødet og valgkampe – og så kan man jo også like vores Facebookside og dele opslag med familie og venner.

På det organisatoriske plan er SF Bornholm meget aktiv: vi deltager i landsmøder, vinter- og sommertræf, dialogfora, kommunalpolitiske landsmøder – og andet. Vi har også en repræsentant i SFs landsledelse (storkredsvalgt) og i SF Region Hovedstadens bestyrelse.