Politikere og kandidater

SF klar med spidskandidat til regionsvalget 2021

SF har genvalgt partiets nuværende gruppeformand og formand for Psykiatri- og Socialudvalget i Region Midtjylland, Jacob Isøe Klærke som partiets spidskandidat til næste års valg til regionsrådet.

Jeg er utrolig stolt over tilliden til igen at stå i spidsen for SF til regionsvalget. Jeg tager det som opbakning til at fortsætte det store arbejde med at løfte psykiatrien, skabe større lighed i sundhed, bedre forhold for sundhedspersonalet og at regionen skal endnu mere i front med den grønne omstilling”,
– siger regionsrådsmedlem og nyvalgt spidskandidat for SF, Jacob Isøe Klærke, jacob.klaerke@gmail.com, tlf 2683 7496.

SF i Midtjylland er glad for at Jacob Klærke vil tage endnu en periode i regionsrådet. Jacob har sammen med Susanne Buch opnået mange flotte resultater i den forløbne periode. SF Midtjylland er specielt glad for den styrkelse af psykiatrien, som Jacob har været med til at sikre som formand for Psykiatri- og Socialudvalget, udtaler formandskabet i SF Region Midtjylland Thomas D. Sølvsten og Ivan Lauridsen.

SF fortsætter nu processen for de øvrige kandidater, hvor endnu en erfaren kandidat står klar:

Susanne Buch er sygeplejerske og lektor ved Via, og Regionsrådsmedlem.
Jeg har været en del af SF i Regionsrådet siden 2009. Vigtige fokus for mig har været at der til stadighed er balance i regionen i forhold til sundhedstilbud, udviklingsprojekter og fastholdelse/udvikling af grønne og kloge sunde arbejdspladser.
susanne.nielsen@rr.rm.dk, tlf 2962 8238

Læs pressemeddelelsen om opstillingerne her.

Vores politikere
Jacob Isøe Klærke

Regionsrådsmedlem - Region Midtjylland

Susanne Buch Nielsen

Regionsrådsmedlem - Region Midtjylland
Byrådsmedlem - Lemvig