En kommune i sammenhæng

Jeg hedder Max Hvornum, årgang ’63

Min kone og jeg kom til kommunen i 2002, dengang Skovbo.

I dag består familien også af vores 2 piger på hhv. 13 og 17, som går/har gået på Ejby Skole.

Jeg er uddannet håndværker og har arbejdet som smed og VVS’er. En bred vifte af arbejdsopgaver er med i mit CV.

Tilkendt førtidspension i 2013 efter en grim trafikulykke. I dag har jeg småjobs, som passer til mine udfordringer.

Min politiske interesse startede i SF Gundsø i starten af 90’erne og i dag er jeg aktiv i SF Køge samt SF Sjælland. Begge steder i bestyrelserne som kasserer.

En kommune i sammenhæng, er en kommune der har fundet sine rødder efter sammenlægningen.

Der skal stadig arbejdes på en kommune i helhed med en godt netværk mellem kommuneforvaltningen inde i Køge By og ud i hele kommunen. Kommunen skal ikke udelukkende bestå af Køge som central for alle opgaver.

Infrastrukturen i vores kommune hænger ikke konstruktivt sammen. Her er der flere tiltrængte opgaver for alle forvaltningerne som skal løses. Og den kollektive trafik er af første prioritet, for her er det kun i Den østlige del af kommunen det hænger sammen. Der skal være et bedre samspils mellem byerne uden for Køge By, samt et mere forstålig kollektiv netværk til Køge Nord, Campus, Ølby/Supersygehuset. Her mangler der løsninger der kan forstås. og det nytter ikke noget med forsøg som rettes på eller droppes, når borgerne forstår logikken.

Fremkommeligheden i øst kommunen er næsten brudt sammen i myldretiderne, men ingen er kommet med den gode løsning. Hvordan får vi trafikken til at glide dagligt? Ikke med flere og større veje, for de flasker til lige så hurtig som de bygges. Der skal nytænkning til, men hvilke? En opgave for det kommende byråd.

For at være i balance i en sammenhængende kommune, vil jeg arbejde med tre forhold:

Med venlig hilsen

Max

max.hvornum@hvornum.dk