SF Kalundborgs politikere

Kommunalbestyrelsesmedlem Thomas M. Hiorth

“Kommunalpolitiker med særligt fokus på børn og unge og natur og miljø”.

Jeg er født i 1973, bor i Svebølle med min kone Charlotte og vores 3 børn. Til daglig arbejder jeg i Natur og Miljø-teamet i Kalundborg Kommune.

Som politiker går jeg meget op i åbenhed i de politiske processer og at beslutningerne tages på de bedste saglige og faglige grundlag. Jeg vil rigtigt gerne høre fra DIG, hvis du mener der er noget der bør tages op politisk, hvis du har gode idéer eller noget helt tredje. Så tøv ikke med at kontakte mig på den ene eller anden måde.

Mobil: 22280774

thomas.hiorth2@kalundborg.dk / Facebook / Twitter 

Medlem af

Børn- og Familieudvalget

Økonomiudvalget

Trafik- og Kørselsudvalget

 

 

 

Kommunalbestyrelsesmedlem Jonas Ghiyati, Raklev

Jeg er født i 1975, kommer fra Marokko og har boet i Danmark i 21 år. Jeg har bl.a. arbejdet som social- og sundhedshjælper, IT-supporter, distriktschef og iværksætterkonsulent. I dag er jeg selvstændig erhvervsdrivende. Min seneste uddannelse i Danmark var HD i organisation og ledelse. Derudover er jeg uddannet frisør og IT-supporter.

Jeg er politisk aktiv fordi når jeg ser uretfærdighed og ulighed, så gør det noget ved mig. Jeg bliver altid ked af og utryg når jeg ser nogen sulter eller bliver dræbt i en krig eller når jeg ser forskel på fattige og rige. Jeg bliver bekymret for hvilket liv vores børn vil have i fremtiden. Jeg vil være ked af hvis vi efterlader dem en utryg verden.

Mobil: 24789888

jonas@stempaajonas.dk  / Facebook / Twitter 

Medlem af

Teknik- og Miljøudvalget

Trafik- og Kørselsudvalget

Vores politikere