Vores kommunalpolitiske vision

I SF Jammerbugt arbejder vi benhårdt for at få maksimal indflydelse med det ene kommunalbestyrelsesmedlem vi har. I partiforeningen har vi vedtaget et kommunalpolitisk program som indeholder vores vision for Jammerbugt Kommune.

Læs den fulde version Valgprogram 2022-2025

I boblerne nedenfor kan du se uddrag fra de forskellige politikområder

I SF Jammerbugt vil vi arbejde for:

  • At personalenormeringen i Jammerbugt kommune højnes, så vi ikke længere ligger i bunden sammenlignet med landets øvrige kommuner.
  • At klassekvotienten i vores folkeskoleklasser maximalt må være 24 elever.
  • At afskaffe minut tyranniet i ældreplejen. Dygtige medarbejdere kan, ved at have tid til at tale med de ældre, øge forebyggelsen af f.eks. dyre genindlæggelser og det giver bedre  livskvalitet – både for de ældre og for medarbejderne.

Vi vil ligeledes arbejde for:

  • At Jammerbugt Kommune aktivt arbejder for et mere bæredygtigt miljø og naturvenligt landbrug.
  • At Jammerbugt Kommune indenfor de givne rammer modtager tildelte flygtninge gæstfrit og nysgerrigt.
Er du enig?
Er du enig med SF?

JA

Det er vi glade for!

Vil du være med til at gøre vores fælles visioner til virkelighed? Så meld dig ind i SF i dag og vær med til at gøre Danmark grønnere og mere socialt.

Bliv medlem

Nej

Men du er alligevel nysgerrig?

Måske er der mere vi er enige om, end du tror. Eller måske vil du bare gerne følge med i vores politik? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!

VÆR MED

Der er flere muligheder for at blive aktiv i partiforeningen. Praktisk arbejde er der mulighed for, særligt ved kampagner og valgkampe. Det er også muligt at “like” vores Facebookside og dele opslag med familie og venner.

Det er også muligt at benytte sig af tilbudene som medlemsmøder. Husk desuden at bestyrelsesmøder er åbne for alle medlemmer. Her vil der typisk være nyt fra landsledelsen og fra vores folketingsmedlem. Følg med i aktivitetskalenderen – se under “Aktiviteter”.