Klimaet kan ikke vente

Klimaet kan ikke vente på nølende politikere. Klimaet kan ikke vente på at industri og landbrug omstiller sig af sig selv. Klimaet kan ikke sætte sig til forhandlingsbordet. Derfor skal det her valg og alle kommende valg være klimavalg!

I Danmark er vi blevet enige om at reducere vores CO2-udslip med 70 procent i 2030, men i SF er vi mere ambitiøse. Vi vil have et klimaneutralt Danmark senest i 2040! Det kræver, at vi insistere på, at vi skal have en høj og ensartet CO2-afgift. Det skal være dyrere at forurene og billigere at leve og produceregrønt – selvfølgelig med social kompensation. Vi skal have en slutdato for salg af benzin- og dieselbiler. Vi skal have bedre kollektiv transport og vi skal investere i plantebaseret kost.

SF har været grønne i mere end 30 år – før det blev moderne at heppe på kloden. SF kæmper for både klima og naturen.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.


Er du enig?
Er du enig med SF?

JA

Det er vi glade for!

Vil du være med til at gøre vores fælles visioner til virkelighed? Så meld dig ind i SF i dag og vær med til at gøre Danmark grønnere og mere socialt.

Bliv medlem

Nej

Men du er alligevel nysgerrig?

Måske er der mere vi er enige om, end du tror. Eller måske vil du bare gerne følge med i vores politik? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!