Del

SF stiller med en stærk grøn opstilling til klimafolkemødet i Middelfart

28-08-2023

I denne uge bliver dette års klimafolkemøde skudt i gang, og SF stiller med en stærk grøn opstilling. Det fortjener en af tidens vigtigste dagsordener nemlig. Vi håber, at du også deltager imellem den 31. August og 2. september.

Efter en sommer med katastrofale skovbrænde og hagl på størrelse med håndbolde er der brug for klimahandling hellere i går end i morgen. Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på, at dette års klimafolkemøde er lige om hjørnet.

Arrangementet løber af stablen fra den 31. august til den 2. september i Middelfart. Igennem blandt andet fest og inspirerende debatter vil klimaet blevet vendt og drejet på alle leder og kanter.

SF stiller selvfølgelig stærkt op til dette fantastiske arrangement med en skarp grøn lineup. Så hvis du har lyst til at høre en talk eller få en snak med enten Signe Munk, Kira Marie Peter-Hansen eller Karsten Hønge, så er det her chancen.

LIV TIL LILLEBÆLT…

er overskriften på SF’s kampagne, som vi sætter i gang på Klimafolkemødet.

Her vil vi formidle viden om, hvordan det står til med vores kystnære havmiljø.
Konkret tager vi udgangspunkt i området omkring Lillebælt, dvs. den vestlige Østersø, Lillebælt og området nord for Fyn.

Læs mere om Klimafolkemødet her