Jeg har kæmpet for miljøet og klimaet i mange år, også dengang hvor mange gjorde grin med SFs bekymringer for naturen og klodens fremtid.

Nu er det alvor, og vi skal gøre en stor indsats for at redde verden – og en stor indsats for at det bliver de bredeste skuldre som skal bære de største læs i den omstilling.

Jeg har været formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby i snart 12 år, og jeg arbejder bl.a. for åbenhed og borgerinddragelse i kommunen. Det er i høj grad lykkedes.

Min seneste sejr er noget så banalt som et kommunalt parkeringskorps, som kan gribe ind overfor alt for mange generende parkeringer. Men ellers er det den grønne dagsorden, som fylder mest hos mig: Mere genbrug, spar på energien, hold styr på monsterregn og stigende havvand.

Mærkesager 

Miljø og klima 

Vi mennesker er godt i gang med at ødelægge naturen omkring os. Det er vi nødt til at rette op på, hvis ikke vi skal sætte gang i en kædereaktion som ødelægger vores egen eksistens

Børn og unge 

Vi skal give alle børn en god start på livet, med ordentlige normeringer i børnehaven og gode lærere i skolen. Vi skal løse problemerne tidligt, inden de vokser sig store.

Ro på 

Vi er i gang med at skabe et stresset samfund, hvor mange ikke kan følge med. Vi skal have mere ro på, både i skolen og på arbejdspladserne, og vi skal have tid og overskud til at have et godt liv. Det hele skal ikke handle om økonomi.