Jeg er vokset op i et villakvarter i Virum, og det er her i den lokale fodboldklub og på den lokale folkeskole, at jeg har fået en klippefast tro på fællesskabet – på at vi kan mere, når vi står sammen. Uanset om det er på fodboldbanen eller i politik.

Derfor knokler jeg for, at vi alle tager ansvar for at løse klimakrisen, og for et stærkt velfærdssamfund hvor de bredeste skuldre bærer mest.

Jeg tror på, at vi kan skabe en grønnere kommune, som samtidig er landets bedste kommune at være barn i. Det kræver et flertal, som vil prioritere børneområdet og en indsats for naturen og klimaet – også over skattelettelser.

Til dagligt sidder jeg i kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk, hvor jeg de sidste fire år har været formand for Teknik- og miljøudvalget.

Når jeg ikke bruger tiden på politik, så spiller jeg så meget fodbold som tiden tillader.

MÆRKESAGER

  • Mere natur – mindre CO2-udledning. Vi skal gøre ‘Det grønne område’ grønnere. Som formand for kommunens Teknik- og miljøudvalg arbejder jeg for, at vi planter 1.000 nye træer om året, og at vi sænker vores klimaaftryk.
  • Færre elever i klasserne. Vi skal styrke folkeskole. Vi ved at undervisningen og trivslen i skolen forbedres, når lærerne har mere tid med hver enkelt elev. Derfor skal der aldrig sidde mere end 24 elever i en klasse.
  • Minimumsnormeringer nu. Jeg vil arbejde for at løfte kvaliteten af vores daginstitutioner. Derfor skal vi ansætte mere pædagogiske personale og indføre minimumsnormeringerne allerede fra 2023