De klimamæssige udfordringer bekymrer mig dybt
I fremtiden vil vi se endnu flere og store klimaudfordringer og Miljøet er også under pres, selvom vi gør meget bedre end før. Det kræver handling – heller i går end i morgen.

Jeg er vestjyde med stort V og har været kommunalpolitiker her siden 1998 – de seneste 9 som formand for Natur-, Miljø- og Klimaudvalget. Desuden er jeg Senior Vice President i KIMO International – en organisation for kystkommuner i Nordeuropa, som arbejder for et renere hav. Her arbejder jeg for, at vi kommunalt laver initiativer, der skal afhjælpe udfordringerne, hvor vi kan.

Naturen mister arter hvert år, men en ny er også kommet til – Ulven. Den færdes også på vore marker og vestjyder må lære at leve med den. En anden sag, jeg kæmper meget for, er fjernelsen af giftdepotet ved Høfde 42 og mindre forurening i Limfjorden. Jeg har valgt her at præsentere min grønne politiske profil, men mine røde mærkesager fylder også meget.

Lidt om mig selv
Jeg er gift og har 3 voksne børn. Bor på en gård øst for Ulfborg. Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i mange år med anbragte børn og unge og deres familier.

MÆRKESAGER

  • Fjern giftdepotet ved Høfde 42 om senest 2 år
  • Gør det nemmere at få førtidspension uden at skulle igennem et kæmpe forhindringsløb
  • Lad medarbejdere gøre det, de er uddannet til. Væk med overflødigt papirarbejde, kontroller og endeløse evalueringer