Mit navn er Ivan Flændsdal, jeg er 51 år, arbejder som projektingeniør i Slagelse. I 2009 flyttede jeg fra Høje Taastrup til Terslev, hvor jeg sammen med min skønne kone byggede et lavenergihus med jordvarme og solceller på Tøpkildevej.

Vi har sammen 4 børn og 4 fantastiske børnebørn.

Jeg vil arbejde for at styrke de lokale miljøer. Dette skal bl.a. ske gennem en styrkelse af de mange gode initiativer, der findes i de store og vores mange landsbyer.

Derfor skal der forsat afsættes økonomiske midler, som skal forvaltes af kommunens mange borgerforeninger og landsbylaug.

Mærkesager 

  • Bæredygtighed: Vi skal styrke kommunens grønne profil. I Faxe kommune skal vi helt undgå at buge pesticider og etablere sprøjtefri kommunale arealer, vi skal styrke nature og skabe mere vild natur for fremme biodiversitet.
  • Det gode børneliv:  Jeg vil arbejde for, at Faxe Kommune bliver endnu mere attraktiv for børnefamilier. Derfor skal der være mulighed for, at familierne kan vælge mellem dagpleje, vuggestue og børnehave af høj kvalitet. I alle dagtilbuddene skal der være en minimumsnormering: I dagpleje og vuggestue højst 3 børn pr. voksen og i børnehave højst 6 børn pr. voksen.
  • En kommune i vækst: Jeg vil bidrage til, at vi får sat en optimistisk og ambitiøs vision for Faxe Kommune. En kommune, der arbejder målrettet efter en bæredygtig vækst. Der skal satses på grøn omstilling og dynamisk erhvervspolitik.