Jeg er 33 år, bor i Øverød sammen med min mand Nicolai og vores hund Monty. Jeg har en kandidat i samfundsfag og historie, og arbejder til dagligt som konsulent i Lyngby-Taarbæk, hvor jeg beskæftiger mig med forskellige analytiske og faciliterende opgaver.

Jeg har tidligere arbejdet fem år som pædagogmedhjælper i forskellige daginstitutioner og tre år som fabriksassistent på et vaskeri.

Jeg er næstformand for SF Rudersdal, kasserer i Søllerød menighedsråd samt næstformand og kasserer i Pan Dodgeball, hvor jeg spiller dodgeball et par gange om ugen. Jeg er desuden en del af foreningen ”Børns Voksenvenner”, hvor jeg er familieven for en familie med en enlig mor som oprindelig er fra Cambodia og hendes 4 børn.

Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vi i langt højere grad prioriterede grønne tiltag og børneområdet i kommunen, da jeg mener at det især er på disse området Rudersdal kommune halter bagefter og kunne gøre det langt bedre.

Derudover så jeg gerne en langt mere konstruktiv borgerdialog, hvor borgernes input rent faktisk bliver lyttet til og taget alvorligt. Det er nogle af de tiltag jeg vil kæmpe for hvis jeg skulle blive valgt kommunalbestyrelsen.