Køge – Aktiviteter

Som medlem af  Køge, kan du deltage i alle vores møder, hvor du meget gerne må komme med din mening. På den måde er du også med til at fører politik i Køge Kommune.

For tiden afholdes møderne på Microsoft Teams.

Husk at holde din e-mail opdateret, så vi løbende kan holde dig underrettet om aktiviteter og sende dagsorden. https://sf.membersite.dk/Home/MyProfile


1. maj afholdes sammen med Enhedslisten og Socialdemokratiet, dette i Lovparken midt i Køge.

Torvedage på Køge Torv samt i andre byer i kommunen, kan I møde os. Vi kommer forbi i flere af kommunens byer, når der afholdes Torvedage.

Vi gør alt for at være synlige rundt i kommunen, så vi kommer gerne ud til lokale butikscentre og debatmøder.

Som medlem er du velkommen til at afholde lokale arrangementer, hvor vi kommer ud og hjælper. Vi har lige det der skal bruges til alle arrangementer.

Campusdagen er en tilbagevendende begivenhed i ved Køge Festuge. Der er aktiviteter i hele Køge Centrum samt i  Lovparken, hvor Køge stiller med vores telt. Vores politikere fra Køge Kommunen, Region Sjælland og fra Christiansborg kigger forbi, hvor de normalt hjælper med en meget let quiz. Der trækkes efterfølgende lod og et gavekort til en butik i Køge By.

Der vil være rig mulighed, til at stille politikkerne spørgsmål vedrørende den førte ungepolitik der føres.

SFU Køge kommer også forbi og fortæller hvad de laver, foruden at hjælpe med plakater til valgene. Her kan man blive medlem af SFU i Køge.

Andre SF-aktiviteter:

Region Sjælland har også interessante arrangementer, som dægger mere bredt. Der er også åbent for deltagelse på disse møder for medlemmerne. På Region Sjællands hjemmeside kan I løbende følge med i RV21, kommende møder og arrangementer.