#STEMSF

SF handler om lighed og om frihed. Men lighed og frihed for alle – ikke kun for de rigeste, stærkeste og smukkeste.

Vi kæmper for en verden og et samfund i balance: Fart på den grønne dagsorden og kampen mod klimaforandringer, og mere RO PÅ for mennesker i alle aldre – med mindre stress, præstationspres og karakterræs.

Alle mennesker skal sikres lige rettigheder og muligheder, og vi bekæmper undertrykkelse og ulighed baseret på økonomi, uddannelse, religion, kultur, køn, etnicitet, seksualitet og handicap. Vi kæmper også hver dag mod klimaforandringer, og for beskyttelse af vores natur og miljø – det skal ske gennem politisk forandring, og ikke kun være op til den enkelte borger. Og så er vi et internationalt parti, der mener, at verdens problemer skal løses i fællesskab, og at vi sammen skal hjælpe udsatte mennesker, der er ofre for krig og katastrofer.

Som socialister tror vi på, at lighed mellem mennesker skaber et bedre samfund for alle: Uanset hvor du er født og hvem dine forældre er, skal du have mulighed for god og gratis uddannelse, behandling når du er syg, og lige så gode chancer for at forfølge dine drømme som naboens børn. Derfor skal nogle få rigmænd eller store virksomheder ikke kontrollere og tjene penge på vores helt grundlæggende funktioner i samfundet som f.eks. sundhed, uddannelse og transport. Det er alles ansvar, at bidrage til et godt og lige samfund, og dem, der har mest, skal selvfølgelig også bidrage mere.

Stem på et parti, der kæmper for mere ro på i hverdagen, turbo på klimakampen og internationale løsninger – #STEMSF

Alt for mange mennesker føler sig stressede og pressede i dagligdagen. Vi skal have livet til at hænge bedre sammen. Det kræver, at vi får mere ro på.

Jacob Mark
Børne- og uddannelsesordfører

Er du enig?
Er du enig med SF?

JA

Det er vi glade for!

Vil du være med til at gøre vores fælles visioner til virkelighed? Så meld dig ind i SF i dag og vær med til at gøre Danmark grønnere og mere socialt.

Bliv medlem

Nej

Men du er alligevel nysgerrig?

Måske er der mere vi er enige om, end du tror. Eller måske vil du bare gerne følge med i vores politik? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!