Jeg accepterer at SF’s landskontor på Christiansborg kan se mine oplysninger og må kontakte mig via e-mail, sms, telefon, postale breve og sociale medier med oplysninger angående mit medlemskab, deltagelse i arrangementer, afstemninger, konkurrencer, spørgeskemaundersøgelser og generel information om SF og SFs politik samt anden information, som ovennævnte afsenderne finder relevant.

Jeg accepterer, at SF gemmer og bruger oplysninger om mig til bedre at målrette relevant kommunikation.

SF bruger en række værktøjer til at kommunikere med medlemmer. SF har databehandleraftaler med alle leverandører, der overdrages data. Data bruges udelukkende af nævnte leverandører til at kommunikere på vegne af SF. Jeg accepterer at følgende liste af værktøjer må benyttes til ovenstående kommunikation (listen af værktøjer revideres løbende).

Mine oplysninger

Jeg kan til enhver tid rekvirere en oversigt over hvilke oplysninger SF har registreret, ved at skrive en mail til sf@ft.dk. Skulle tilsendte oplysninger ikke være korrekte, har jeg ret til at SF på min opfordring berigtiger oplysningerne. SF arbejde løbende på selv at sørge for, at mine data er retvisende.

Jeg kan til enhver tid tilbagetrække dette samtykke og få slettet de oplysninger SF har registreret.