Når du stemmer på SF stemmer du på…

VORES BØRN
Der skal være minimumsnormeringer i alle børnehaver og vuggestuer. Kortere skoledage, bedre inklusion og plads til børn med krudt i røven.
NATUREN
Flere naturområder med vilde dyr og plads til leg og gåture. Ret til rent drikkevand. Flere cykelstier. ­Kommuner og regioner skal gå forrest i den grønne omstilling.
VORES ÆLDRE
Flere ansatte i ældreplejen, flere plejehjemspladser og ollekoller, bedre hjælp til demensramte og deres familier.
SYGEHUSENE
Der skal ro på fødegangen. Flere hænder på sygehusene og flere senge­pladser i psykiatrien.
SYGE OG ARBEJDSLØSE
Ingen syge skal piskes i aktivering eller arbejde, og der skal være hjælp og uddannelse til arbejdsløse.
KLIMAHANDLING NU!
Kommuner og regioner skal med i klima­kampen. Vi kommer kun i mål, hvis alle bidrager til den grønne omstilling.

Find din lokale SF-kandidat
Giv Danmark Ro På

I alt for mange år har vi skruet hastigheden op i samfundet – og skåret på velfærden. Det er på tide at gå den modsatte vej. Der skal være tid til at være barn uden test, pres og præstationsræs. Minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver. En folkeskole med kortere skoledage, mindre klasser og mere tid til den enkelte elev. Ro på ældreplejen og flere plejehjemspladser, så man som plejekrævende ældre kan nyde de sidste gode år. Ro på fødegangene og sygehusene, så der er tid til behandling og omsorg.

Vi drømmer om et samfund, hvor ingen børn skal vokse op i fattigdom. Hvor syge og arbejdsløse ikke piskes rundt i systemet, men får ro til at blive raske. Vi vil have kommuner og regioner forrest i klimakampen. Forrest i kampen for mere natur og rent drikkevand til de kommende generationer. Der skal være plads til, at alle kan finde ro i naturen, flere vilde dyr, mere skov og rent drikkevand. Hvis vi tør, kan vi få et grønnere og mere retfærdigt Danmark. Hvis vi tør sætte farten ned. Hvis vi tør investere i velfærden. Hvis vi tør sætte børnene, de arbejdsløse og de ansatte fri. Hvis vi tør give Danmark lidt mere ro på. Det drømmer vi om. Vi håber du vil være med.