39 år, bosat i Rudkøbing med mand og 3 børn på 8, 10 og 14 år. Uddannet socialrådgiver og arbejder ved Metal Sydfyn. Jeg er tidligere uddannet social- og sundhedsassistent og har arbejdet indenfor plejesektoren i 18 år.

Du skal stemme på mig fordi jeg er børnefamiliernes talerør ind i kommunalbestyrelsen, jeg er en af de eneste kandidater som har hjemmeboende børn.

Der er også flere ting fra mit nuværende arbejde i kommunalbestyrelsen som jeg fortsat gerne vil arbejde videre med og som jeg skal have færdiggjort fx en udsattepolitik.

Mærkesager 

Vi skal ha`Lighed i sundhed – I Langeland kommune skal vi have opsøgende indsatser, der giver mulighed for sundhedstjek.

 Udsatte familier skal ud af fattigdom – Alle børn skal have mulighed for at deltage i børnefødselsdage og fritidsaktiviteter

 Fokus på demens – Her skal være særligt beskyttende rammer til borgere ramt af en demenssygdom. Vi skal have større involvering af de pårørende, som skal inddrages som frivillige og tilbydes viden og rådgivning om demens.