Jeg stiller op som borgmesterkandidat i Kolding, efter opfordring fra mange borgere og politikere, der ønsker at jeg stiller mig i spidsen for en ny retning for Kolding.

De synes som jeg, at Kolding Kommune trænger til nye visioner efter 12 år med et venstrestyre. Jeg blev valgt til byrådet i Kolding i 1981. De næste godt 12 år var jeg med til at præge byens udvikling i et godt og tillidsfuldt samarbejde.

Det politiske arbejdsklima håber jeg at kunne genskabe. Dengang lykkedes vi med at løfte Kolding på afgørende områder som ældre, uddannelse, kultur og erhvervsudvikling.

Jeg tror tidspunktet nu er kommet til at løfte Kolding endnu videre ved at turde tegne visioner for, hvor vi vil hen med Kolding i de næste år.

Mærkesager 

 Vi skal være en grøn foregangskommune

Hvor vi tiltrækker flere uddannelser til Kolding, og videreudvikler samarbejdet om grøn teknologi med erhvervslivet. Og hvor vi åbner op for adgang til naturoplevelser i vores naturskønne kommune

Stærkt fællesskab 

Vi skal tage os godt af hinanden og favnende fællesskab, især når det gælder ældre, handicappede eller udsatte borgere. Eller når det gælder gode forhold for foreningernes arbejde i fritid-, idræt og kultur.

Et godt børn- og ungeliv

At vi holder godt styr på økonomien, så børnefamilier gerne vil bosætte sig, fordi børnene tilbydes gode dagtilbud og folkeskolen har fået et løft og fordi kommunen har gode trafikale forhold.