Hvor du vokser op har en stor betydning. Mine klassekammerater i Gellerup nogle helt andre muligheder, end dem jeg fik, fordi jeg voksede op i Åbyhøj. Derfor blev jeg engageret i politik.

Vi har alle sammen et ansvar for at skabe et mere retfærdigt samfund – også for dem, der ikke har vundet i livets uretfærdige spil. Og det er ikke nok at gøre op med tidligere tiders uretfærdige politik. Vi skal finde vejen til et bedre og mere retfærdigt samfund.

Jeg vil ikke bare tale om den dårlige politik, der skal afskaffes, men også komme med forslag til, hvordan i morgen bliver bedre end i går. Dét gør vi ved at skabe bedre levevilkår for unge, bedre togforbindelser i Danmark og Europa – så det grønne valg er det lette valg. Og så skal vi give statsborgerskab til folk, der er født og opvokset i Danmark.

Jeg har været aktiv i SF og SF Ungdom siden 2013, da jeg gik i 2.g på Århus Statsgymnasium. Til hverdag studerer jeg nu en kandidat i matematik og arbejder som radiovært på debatprogrammet ”Politik på en onsdag” på 24syv.