Et grønt Danmark med et stærkt socialt sikkerhedsnet – det er det, jeg kæmper for!

I mange år har store dele af mit arbejde foregået i folkeskolen. Der har jeg set hvordan uligheden stiger og hvordan et presset skolevæsen får sværere ved at hjælpe de børn, der har mest brug for det. Det vil jeg lave om på. Lad os give børnene den bedste start på livet med styrkede vuggestuer, børnehaver og skoler, så der er flere voksne til at lege og lære.

Vi skal give hinanden en fremtid, hvor klimakrisen er løst, hvor vi vores drikkevand stadig er drikkeligt og hvor vi har et rigt og diverst dyreliv.

Mærkesager

Klima og natur

Jeg ønsker mig et Danmark der ikke bare møder sine forpligtelser, men som gør det i sådan en grad, at andre lande kan lære af det.
Vi er et lille land, men hvis vi kan inspirere omverdenen, kan vi gøre en stor forskel.

Børn og skole

Folkeskolen er presset, og det pres smitter af på vores børn og unge. Vi skal have kortere skoledage, færre elever i klasserne og flere timer med to voksne.

Kultur
Kultur er trivsel og kulturen har en enorm indflydelse på vores livsglæde og lykke.
Alligevel er det ikke alle, der har den samme adgang til kulturen. Jeg vil sikre, at alle sårbare børn og unge får støtte til at deltage aktivt i kultur- og fritidslivet gennem en national fritidspas-ordning.