Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

SAMMEN OM KØBENHAVN – Spidskandidat for SF i København

Jeg hedder Sisse Marie Welling. Jeg er 35 år og bor på Amager med min mand Bo og vores to små børn. Jeg elsker at cykle rundt i København, fordi der aldrig er langt fra det pulserende byliv til de grønne åndehuller. Jeg har siddet i Borgerrepræsentationen i 11 år og de sidste fire år har jeg været byens Sundheds- og Omsorgsborgmester.

På tværs af vores travle liv drømmer vi om det samme – en by, hvor man ikke behøver tjene en million for at have råd til at bo. Hvor vores børn og ældre har det godt. Hvor man både kan være sig selv og i fællesskab med andre skabe det liv, man gerne vil. En grøn by, der viser, at et godt liv og en effektiv klimaindsats følges ad.

Vi kan løse problemerne i fællesskab. Vi kan sikre, at byen er for alle ved at bygge flere boliger, der er til at betale. Vi kan skabe en grøn fremtid, hvor vi sammen sikrer den omstilling, der er brug for. Vi kan rekruttere uddannet personale til at hjælpe vores børn og ældre ved at give bedre vilkår og stille boliger til rådighed

Vi står overfor et valg, der kommer til at afgøre Københavns fremtid. Vi skal skabe løsningerne sammen.

Mærkesager 

  • Mindre institutioner med max 100 børn og tidligere hjælp til udsatte børn-
  • Ny ambitiøs klimaplan – byens ressourceforbrug skal halveres inden 2030 og dieselbiler og brændeovne skal ud af byen.
  • Tjenesteboliger til pædagoger og SOSU’er og mere velfærdspersonale, der er uddannet til jobbet.