Pas på vores klode
For ti år siden talte vi om at stoppe klimaforandringerne. I dag taler vi om at begrænse dem, fordi vi står ansigt til ansigt med stigende temperaturer, vildere vejr og en jordklode ude af balance. Jeg tror, at der er håb for at vende udviklingen. Men vi skal turde at handle politisk. Jeg vil tage klimakampen op i Folketinget for at skabe et grønnere samfund for alle.

Tid til omsorg
Til daglig studerer jeg til sygeplejerske. Gennem min uddannelse har lagt vejen forbi mange områder af sundhedssektoren: Sygehuse, psykiatrien, kommunale plejehjem og hjemmesygeplejen. Det er i sundhedsvæsnet, vi møder folk, når de har allermest brug for hjælp. Derfor skal vi prioritere langt mere tid til omsorg for alle borgere.

Lidt om mig selv
Jeg er vokset op i Viborg. Her har jeg gået i skole, spillet fodbold, arbejdet i ældreplejen og siddet i byrådet. Og inden jeg kom i Folketinget var jeg næstformand i SF. Jeg tror på, at seriøst og solidt politisk arbejde betaler sig. Jeg vil skabe resultater uden for meget snak og for mange fine fornemmelser. Jeg er i politik for at skabe forandringer.