Pas på vores klode

Det bekymrer mig, at naturen er under voldsomt pres i Danmark. Planter og dyr forsvinder, fordi de mangler levesteder. Det er ikke sådan, det skal være. Vi skal give naturen mere plads. Sommeren har vist, at klimaforandringerne er blevet hverdag. Vi må bremse klimakrisen og det er der kun en løsning på. Vi skal nedbringe CO2- udledningerne i Danmark og i resten af verden.

Tid til omsorg

Som en del af min uddannelse til sygeplejerske var jeg sidste år i praktik på Viborg sygehus og i ældreplejen. Det er i sundhedsvæsnet, vi møder mennesker, når de er allermest sårbare. Derfor skal det være trygt og godt. Det kræver mere uddannet personale. Tempoet skal ned og der skal rettes op på årtiers lønefterslæb for de traditionelle kvindefag.

Lidt om mig selv

Jeg bor på Fur med min kæreste og vores lille datter. Vi holder af at være tæt på naturen, ø-livet, det nære og af udsigten ud over fjorden. Jeg er vokset op i Viborg. Her har jeg gået i skole, spillet fodbold, arbejdet i ældreplejen og siddet i byrådet. Jeg er i politik for at skabe resultater uden for meget snak og for mange fine fornemmelser.