Jeg er 42 år og har boet i Hvidovre det meste af mit liv. Jeg har to børn og har arbejdet som folkeskolelærer siden 2002.

Jeg genopstiller til kommunalbestyrelsen 16. november 2021. De sidste fire år har været spændende, SF og jeg har taget mange kampe for bedre velfærd, grønne tiltag og et budget i balance. Jeg er stolt af de resultater vi har opnået, men der er mange kampe, der venter de næste fire år. SF Hvidovre og jeg er klar til kampen!

Mærkesager

Reelle minimumsnormeringer nu!

Der skal være tid til at sikre trivsel og udvikling for vores børn. Det skal være trygt at aflevere sit barn i en af kommunens institutioner. Jeg har selv en datter i vuggestue og ved, hvor vigtigt det er at forlade institutionen med ro i maven inden en arbejdsdag.

Max 24 elever i klasserne!

Lærere og pædagoger skal have overskud til at se det enkelte barn hver dag. Der skal være tid til forberedelse og forældresamarbejde. I mine 19 år som lærer, har jeg set en udvikling, der går i den forkerte retning. Flere børn og unge er i mistrivsel, flere forlader folkeskolen uden at kunne læse og skrive. Det skal vi have lavet om på!

Mere vild natur og bedre biodiversitet!

Selv i en bykommune kan vi gøre meget for at forbedre biodiversiteten. Vi skal have varierede naturområder, så mange forskellige dyr og planter kan have deres levested i Hvidovre. Både kommunen, virksomheder og private kan bidrage ved at etablere vilde bede, vandhuller mm. på en del af deres arealer.