Jeg hedder Sadek og er 21 år gammel. Jeg læser til dagligt Økonomi på Københavns Universitet, bor i København, men kommer oprindeligt fra Hundige på Vestegnen.

Jeg kæmper for at komme i regionsrådet i Hovedstaden, fordi jeg kæmper for de unge, som normalt ikke går op i politik. Grunden til det, er at de føler, at der er så langt til magten, at de ikke kan påvirke den. Jeg var selv en af dem dengang jeg boede på Vestegnen med min mor. I min omgangskreds og familie, er jeg nemlig den eneste, som er medlem af et politisk parti.

De unge har brug for en stemme, og den vil jeg gerne være. Jeg vil gøre sådan, at selv den fattigste knægt fra de sociale boligbyggerier kan drømme om at blive til noget stort, for sådan er det nemlig ikke i øjeblikket. Den sociale mobilitet og derfor har jeg følgende mærkesager.

Mærkesager: 

Bedre og billigere offentlig transport

bedre og billigere offentlig transport på tværs af S-togsgrenene: Den offentlige transport skal være konkurrencedygtig med bilen. Det er den kun til og fra København, men ikke på tværs af Omegnen.

Gratis psykologhjælp til alle

Ensomheden fra Corona skal væk: Sociale bobler fra corona har betydet, at flere unge føler sig ensomme. Derfor må psykologhjælp gøres attraktivt, og der skal laves trivselspakker, så vi kan sætte unges trivsel på ret kurs igen.

Alle har ret til velfærd

Personer på lave indkomster skal også have råd til medicin: Jeg vil øge medicintilskuddet og gøre det nemmere at søge for personer med lave indkomster, for retten til sundhed skal være lige.