Klima og miljø skal tænkes ind i alle beslutninger. Vi skal redde kloden, og det gør vi bedst sammen.

EU skal ikke bare være fri bevægelighed og frihandel, men også anstændige arbejdstagerrettigheder, forbrugerbeskyttelse og høje miljøstandarder.

Det er en styrke, at vi udover det kommunale, regionale og nationale demokrati også har et europæisk fællesskab til at løse de udfordringer, nationalstaterne umuligt kan klare alene.

Forurenere og finansmarkedernes forbrydere er ligeglade med grænser. Vi skal sætte en stopper for deres hærgen, og det kan vi kun gøre i fællesskab.

Fællesskab giver håb – for en grøn fremtid.

  • Jeg brænder for et bæredygtigt, socialt og ansvarligt Europa, der ikke lukker sig om sig selv. For en fælles fremtid, hvor de næste generationer har en sund klode at leve på, hvor havet er fuldt af liv og ikke plastik; hvor klimaforandringer ikke tvinger folk på flugt, og hvor vi sikrer et socialt bæredygtigt Europa, som bekæmper ulighed i hele verden; garanterer sikkerhed og kæmper for et klima i balance.
  • For mig er EU ensbetydende med fred, frihed, fællesskab, mangfoldighed, rettigheder og ofte svære kompromisser. Resultater af politiske kampe og et samarbejde mellem lande med forskellige økonomiske og kulturelle traditioner.
  • Jeg vil kæmpe for det europæiske demokrati, for klodens klima, det fair fællesskab og stærk solidaritet.