Stem på en håndværker, stem på Rasmus Henriksen.

Danmark har aldrig haft et folketing med så lidt mangfoldighed, målt på uddannelse, som det vi har i dag. Det er derfor vigtigt vi får valgt nogle håndværkere ind. Jeg er elektriker, jeg er far og jeg er bekymret for klimaet.

Mærkesager

Et tryggere arbejdsmarked

Mere end halvdelen af de folk der er på arbejdsmarkedet føler sig utrygge i deres hverdag.
Nogle er bekymret for om deres krop kan holde til den stigende pensionsalder. Nogle er presset af social dumping, og atypiske ansættelser og flere oplever et dårligt arbejdsmiljø. Jeg kæmper for retten til tidlig pension, bekæmpelse af social dumping og et bedre arbejdsmiljø.

En styrket folkeskole

Et stadig stigende antal børn mistrives i folkeskolen, og katastrofalt mange kan ikke læse eller regne når de forlader folkeskolen. Særligt drengene er blevet sat af, i en folkeskole der er blevet ekstremt akademiseret. Jeg kæmper for en morgenmadspulje, så alle elever starter dagen med et måltid.
Fokus på fag hvor elever bruger deres hænder. Og så skal vi have uddannelsesvejledning til alle.

En renere natur – og mindre trafik, støj og møg 

Over halvdelen af borgerne på vestegnen lever i støj der ligger WHOs anbefalinger, derfor skal vi se på en reel støjreduktion, og gerne med overdækningsløsninger.
Der skal være mere plads til naturen, og vi skal arbejde meget mere med energioptimeringer. Energi er blevet sikkerhedspolitik, så det bedste vi kan gøre er at gøre os uafhængige af andre.