Så langt jeg kan huske tilbage, har jeg haft en holdning til min omverden og hvordan den er indrettet. Jeg er tidligt blevet engageret i arbejdet med miljø og ligestilling og har lagt mange timer i blandt andet Greenpeace, forskellige menneskerettighedsorganisationer og ikke mindst en række år som politisk aktiv i regnbuebevægelsen, hvor jeg blandt andet har været forperson for LGBT Danmark.

Jeg er præget af min opvækst på Lolland og småøerne dernede og vender ofte hjem til min families lille æblehave på Fejø. Sammenhængskraften for Danmark er et af de mest centrale emner i min politiske verdensopfattelse og der skal sættes massivt ind for at samle hele landet i et socialt og kulturelt fællesskab.

Mit daglige virke foregår i dag i fagbevægelsen, hvor jeg arbejder med at styrke kollegerne ude på de gode danske arbejdspladser og arbejder for at flere bliver en del af det stærke faglige fællesskab.

Når jeg skal lade batterierne op, tager jeg ofte et par gode sko på og går ud i virkeligheden og tager billeder af alt det smukke jeg ser derude, hvis jeg ikke lige smider fødderne op og slapper af til en god serie sammen med min kæreste.