Siden 2017 har jeg varetaget en række politiske opgave for SF Nyborg bl.a. som bestyrelsesmedlem i Nyborg Forsyningsselskab og i Udvalget for Grøn Omstilling.

I Udvalget for Grøn Omstilling har jeg lagt mange kræfter i at få vedtaget en ny Politik for Grøn Omstilling med konkrete SF-mål som f.eks. CO2-neutral kommune i 2035, 250 hektar mere skov, flere bytræer, omstilling af kommunes biler til el og turbo på energirenovering af kommunale bygninger. I Nyborg Forsyningsselskab har jeg sat FN´s verdensmål og grøn omstilling på dagsordenen.

Til dagligt arbejder jeg som Natur- og Vejchef i Faaborg-Midtfyn kommune. Jeg er rådgiver på projekterne Havørred Fyn og Geopark det Sydfynske Øhav og arbejder her med udvikling af bæredygtig turisme.

Året rundt bader og løber jeg. Jeg er bidt af friluftliv med vandring og overnatning i det fri. Jeg holder meget af naturen og er aktivt bestyrelsesmedlem af den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening.

MÆRKESAGER:

  • Grøn omstilling op i gear. Kommunale og regionale institutioner og virksomheder skal gå foran i den grønne omstilling. Omstilling af transport til el, energirenovering af offentlige bygninger, flere miljøvenlige offentlige indkøb, øget genanvendelse af materialer og mere økologi.
  • Mere natur og skov samt flere større sammenhængende naturområder. Der skal sikres bedre adgang til naturen og natur og friluftliv skal bruges mere aktivt i sygdomsbekæmpelse, forebyggelse og genoptræning
  • Hurtigere hjælp til sårbare børn og unge med psykiske udfordringer via udegående kvalificerede teams, styrket samarbejde mellem kommune og region om indsats, bedre overgange mellem behandling og opfølgning.