Jeg er en 53-årig lærer fra Herning og far til 4. Jeg har aldrig kunnet holde mig fra politik og har været aktiv i 30 år. Jeg elsker de tilbud, Herning kan give inden for sport og kultur og er en stor livsnyder.

Jeg stiller op til byrådet, fordi jeg holder af Herning kommune og ønsker, det skal være et godt sted at vokse op, bo og arbejde for alle.

Mit mål med politik er at skabe sammenhæng, retfærdighed og velfærd til alle. Det kræver en stærk og veldrevet offentlig sektor med respekt for miljøet, de ansatte, og med institutioner, der ikke udsultes i tilbagevendende besparelser.

Jeg ønsker langt flere ansatte til vores børn i daginstitutioner og skoler. Dette gælder også specialskoler og specialklasser. Jeg ønsker flere hænder til vores ældre på plejehjemmene og et gevaldigt løft til handicap og psykiatri. Alt dette er både for borgeren og de ansattes skyld. Tid til sit arbejde giver bedre kvalitet og service for borgeren.

Jeg ønsker, at Herning kommune i langt højere grad skal prioritere almene boliger frem for det byggeboom, der lige nu forgår blandt boligspekulanter med kæmpe fortjenester til følge og en højere udgift for kommunen til boligsikring.

Herning kommune skal være mere bæredygtig og have et større fokus på at mindske vores klimabelastning. Vi skal skabe mere natur, der er tilgængelig og til nydelse for alle. I de kommunale køkkener og kantiner skal der være mindre oksekød og mere økologi.

Herning kommune skal planlægge placering af langt flere ladestandere til elbiler, så disse biler bliver mere anvendelige at bruge i hverdagen.

Mærkesager 

Specialskoler og klasser

Specialskoler og klasser blev for to år siden udsat for en besparelse på 20 procent. En besparelse, jeg ønsker rullet tilbage til gavn for børnenes trivsel og læring. Vores mest udfordrede børn og unge fortjener det bedste. Folkeskolen skal ligeledes have et løft, så der er bedre tid til forberedelse af en god undervisning.

Børn og unges trivsel 

Forældre skal have langt større indflydelse på, om ens barn har brug for en udsættelse af skolestart modsat i dag, hvor forvaltningen har det sidste ord. SFO-prisen skal sænkes, så det ikke bliver et spørgsmål om økonomi, om et barn skal i SFO eller være et nøglebarn.

Handicap- og psykiatriområde

Handicap- og psykiatriområdet har gennemgået løbende besparelser de seneste mange år. Det betyder, at servicen for vores handicappede er skåret sådan ind til benet, at det for alvor trænger til et løft.