Jeg er først og fremmest aktiv i politik for børnenes skyld. Derfor kæmper jeg for, at vores børn skal vokse op i et velfærdssamfund, som er mindst lige så godt, som det jeg selv er vokset op i. Det betyder, at jeg blandt andet arbejder for bedre normeringer i daginstitutionerne, færre tests i skolerne, billigere og bedre offentlig transport og flere gode almene boliger.

Vores børn fortjener de bedste muligheder. Derfor skal vi udover styrkede normeringer i daginstitutionerne også udnytte muligheden for to-voksenordninger i folkeskolerne, så der bliver mere tid til den enkelte elev.

Jeg blev valgt i Aarhus byråd ved sidste kommunalvalg og er i dag politisk ordfører og sidder blandt andet i Børn- og Ungeudvalget og Økonomiudvalget. Sammen med min mand og mine to døtre bor jeg i Skødstrup nord for Aarhus, hvor jeg også er vokset op.

Jeg holder meget af Aarhus, hvor jeg har boet næsten hele mit liv. Derfor er det også vigtigt, at vi sikrer billige boliger, så det ikke bliver en kommune, der kun er for de rige, men fortsat er en mangfoldig kommune med plads til forskellighed.

Udover Børn- og Ungeudvalget og Økonomiudvalget sidder jeg også i Handicaprådet og Udvalget for ligestilling og Mangfoldighed. For mig er det afgørende, at der er plads til alle. Dit køn, din seksualitet, din indkomst eller din etnicitet skal aldrig være afgørende for hvilke muligheder, du har. Vi skal sikre en kommune med plads til alle, hvor diskrimination og ulighed tages seriøst.

Mærkesager

Tid til det enkelte barn

Max 24 elever i klassen. Det skal være en tryg oplevelse af sende sine børn i daginstitutioner og skoler, derfor skal der være flere voksne, både som minimumsnormeringer i daginstitutioner og lavere klasseloft i skolen.

Billige boliger i Aarhus

Jeg arbejder for en mangfoldig kommune, hvor alle har råd til at bo, om man er studerende, børnefamilie på udkig efter første hus, førtidspensionist eller direktør.

Mere nær velfærd

Skattepenge i Aarhus kommune skal bruges på den nære velfærd, de skal ikke ende i skattely i Barbados eller bruges på eksterne konsulenter. Aarhus bruger unødvendigt mange eksterne konsulenter. Vi betaler private firmaer dyrt for at løse opgaver, som kommunens egne medarbejdere kan klare. Vi skal bruge kommunens penge på velfærd frem for rapporter.