Jeg hedder Marie-Louise og bor i Hvidovre Nord. Til dagligt arbejder jeg i en kommune indenfor socialområdet. Jeg er i politik for at gøre en forskel og for at udvikle vores samfund.

Jeg vil arbejde for et Hvidovre, hvor alle kan blive en del af fællesskabet, uanset om du er barn, voksen eller ældre og uanset hvad din baggrund er. Jeg vil arbejde for et Hvidovre, hvor vi passer godt på de ældre og hvor syge får den hjælp, de har brug for. For ingen må blive efterladt alene.

Jeg vil arbejde for et grønnere Hvidovre, hvor naturen har plads til både bien og blomsten. Derudover vil jeg arbejde for, at vi altid tager borgeren med på råd, og laver brede aftaler, som er til gavn for Hvidovre.

MÆRKESAGER

  • Alle, uanset baggrund, skal have lige muligheder for at deltage og blive del af fællesskabet. Med andre ord skal vi sikre, at ingen falder igennem vores stærke sikkerhedsnet, og at alle får den hjælp, som de har brug for.
  • Vi skal have værdigheden og trygheden tilbage i ældreplejen. Ældre skal have det godt og have den hjælp, de har brug for. De skal kende deres hjælper, og der skal være tid til en kop kaffe.
  • Når sygdommen rammer eller uheldet er ude, er det vigtigt, at mennesker får en hurtig afklaring på deres arbejdsevne.