Jeg er en hårdtarbejdende, ambitiøs og forarget ung mand, der går i 3. G på Frederiksborg gymnasium. I min fritid hænger jeg ud med mine venner og er aktiv i SFU Hillerød.

Den gennemsnitlige dansker udleder hvert år mere end 17 tons CO2. Hvis vi gerne vil undgå en klimakatastrofe, skal dette tal ned på under 3. Derfor bliver jeg rasende, når klimaproblemet ikke bliver taget seriøst på både det lokale og det globale niveau. Det, at noget ikke gør en forskel i det store hele, er ikke nogen undskyld for at lade tingene stå hen.

På samme tid kan jeg som ung med egne øjne se hvordan ensomhed, angst og depression ødelægger mine venner og kammerater. Tilbuddene til alle, der kæmper med psykiske problemer, må og skal forbedres. Disse problemer kan løses bedre på det lokale plan end det nationale, og derfor stiller jeg op til byrådet.

MÆRKESAGER

  • Hillerød skal blive Nordsjællands grønne forbilledes kommune. Vi har redskaberne til at reducere vores CO2 udslip, vi mangler blot viljen.
  • Hillerød skal tage hånd om bedre hånd om psykisk udsatte borgere. Corona-epidemien har ramt mange hårdt psykisk. Vi kan og bør ikke blot læne os tilbage og håbe på at nu, hvor landet åbner, kommer alt tilbage til normalen.
  • Flere ungdomsboliger til Hillerød. Ventelisterne til ungdomsboliger i Hillerød er for lange. Hillerød er en uddannelsesby. Det bør vores boligområder også udstråle.