Jeg er rundet af kampen for et lige, mangfoldigt, bæredygtigt og åbent samfund
Jeg er en engageret og nysgerrig skolelærer og folkeskolemand med et særligt højlydt bankende hjerte for de mest udsatte børn. Jeg voksede op i trygge rammer med kakkelbord, søndagsavis og altid betalte regninger og lommepenge, men med en tidlig social indignation over dem, der ikke havde samme muligheder.

Det er afgørende for mig, at alle børn og voksne får mulighed for at opleve at være en vigtig del af stærke fællesskaber og for at have tid, plads og mulighed for det gode liv efter egen og ikke samfundets formel. Hvis Christiansborg bliver min virkelighed, er det naturligt for mig at kæmpe for de mest udsatte børn – for folkeskolen og for stærkere institutioner og bedre vilkår for velfærdens knoklere.

De vigtigste midler til at nedbryde effekten af den negative sociale arv er et velfærdssamfund, der fungerer og løfter dem mest, der har de største behov. Det er helt centralt at styrke de professionelle og tværfaglige sociale indsatser omkring børnene.  Det er det, jeg ved noget om, og det jeg brænder for i mit professionelle såvel som i mit politiske virke.

Lidt om mig selv
Jeg bor i dag til leje i Fredericia og har en stor passion for det skrevne sprog, de gode samtaler, kunst og sport.

Jeg har oplevet naturen på nærmeste hold og på mange måder, siden jeg var ganske lille og jeg har herigennem udviklet en passion for at passe på den og for at være med til at sikre og bevare den.

MÆRKESAGER

  • Giv børnene ro på
    Børn skal sikres en roligere barndom. Vi skal have flere voksne til de mindste børn. Færre test og prøver og mere tid til fordybelse i skolerne, og plads til at vælge forkert og holde pause for de største børn.
  • Drop kontanthjælpsloftet
    Siden kontanthjælpsloftet blev indført, vokser langt flere børn op i fattigdom. Det skaber ulighed og utryghed hos de børn, der ikke har råd til at være som andre.
  • Mere lighed i sundhed
    Vi skal afvikle brugerbetalingen i vores sundhedssystem. Tandbehandling og psykologbehandling skal være gratis, så samme vilkår gælder, om man brækker et ben eller knækker sin psyke.