Jeg er en engageret og nysgerrig skolelærer og folkeskolemand med et særligt højlydt bankende hjerte for de mest udsatte børn. Jeg er rundet af kampen for et lige, mangfoldigt, bæredygtigt og åbent samfund.

Jeg er vokset op i trygge rammer med kakkelbord, søndagsavis og altid betalte regninger og lommepenge, men med en tidlig social indignation over dem der ikke havde samme muligheder.

Jeg har oplevet naturen på nærmeste hold og mange måder siden jeg var ganske lille og herigennem udviklet en passion for at passe på den og for at være med til at sikre og bevare den.

Bor i dag til leje i Fredericia og har en stor passion for det skrevne sprog, de gode samtaler, kunst og sport. Det er afgørende for mig, at alle børn og voksne får mulighed for at opleve at være en vigtig del af stærke fællesskaber og for at have tid, plads og mulighed for det gode liv efter egen og ikke samfundets formel.

Hvis Christiansborg bliver min virkelighed er det naturligt for mig at kæmpe for de mest udsatte børn. For folkeskolen og for stærkere institutioner og bedre vilkår for velfærdens knokler.

De vigtigste midler til at nedbryde effekten af den negative sociale arv er et velfærdssamfund der fungerer og løfter dem der har de største behov mest. Det er helt centralt at styrke de professionelle og tværfaglige sociale indsatser omkring børnene. Det er det jeg ved noget om og det jeg brænder for i mit professionelle såvel som i mit politiske virke.