Jeg hedder Lars Hansen, er 58 år gammel og bor i verdens bedste lokalområde – Vium-Hvam. Jeg er gift med Jette Bach. Jeg er lige startet som halassistent i Thorning Hallen pr. 1 september. Før det har jeg bl.a. været fagforeningsmand i 14 år indenfor træindustrien, lønchef på Tvilum i Fårvang i 2 år, lagermand hos Hvidtved Larsen i 7 år og på Vestas i 2 år.

Jeg er aktiv i lokalområdet og er medlem af bestyrelserne i Ndr. Hvam Vandværk, Vium Kloakforening og Søhøjlandets Håndbolddommerklub. Har været med i Thorning Friluftsspil i 12 år, som pladsansvarlig.

Det lokale ligger mig meget på sinde. For et par år siden, kaldte en byrådskollega mig for ”Sognerådspolitiker” – jeg tog det som en kompliment.

Jeg sidder i Byrådet for SF.

Jeg har udvalgsposter i Børne- og Ungeudvalget, Plan og Vejudvalget samt i Børn- og Ungeudvalget (Tvangsfjernelser).

Nummer 10 på SF´s liste

Mærkesager

”Kernevelfærd”.

Jeg har på egen krop oplevet de nedskæringer, der har ramt den offentlige sektor de sidste år, jeg er træt af at høre på politikere, der udtaler ”mere velfærd for færre penge” eller ”der skal bare effektiviseres” – pladder!

Jeg vil også i fremtiden arbejde for flere varme hænder, uddannelse og job til alle, bedre skoler og institutioner samt en værdig alderdom i egen bolig så længe som muligt.

En kommune der hænger sammen

Jeg vil fortsætte arbejdet på at sikre et Kultur- og Idrætscenter i Thorning samt arbejde på, at yderområderne bliver serviceret ordentlig med hensyn til offentlig transport i fremtiden.

Det er desværre fakta, at de små landsbysamfund dør ud og folk flytter mod de større byer. En udvikling, som jeg vil gøre alt for at vende, da det nære og tætte betyder meget for mig.

Er du enig?

Jeg håber på, at du er enig med mig i nogle af mine synspunkter og jeg vil blive meget glad for din opbakning og ikke mindst din stemme.