Alt for ofte svigter politikerne vores generation, og lige nu er de godt i gang med at efterlade os med en verden, hvor fremmedhadet hersker, uligheden stiger og kloden brænder.

I Europa-Parlamentet vil jeg give ungdommen i Europa en stemme og kæmpe for vores klode, solidariteten og de internationale løsninger.

Jeg vil ikke længere se til, mens magthaverne gambler med vores fremtid, men i stedet tage kampen op for en friere og grønnere verden.

Der er brug for et nyt politisk flertal i Europa og for politikere, der kæmper for friheden, solidariteten og det internationale samarbejde.

Jeg drømmer om en verden uden krig og fattigdom, hvor vi tager klimakrisen seriøst, og hvor vi vælger fællesskabet til.

JEG KÆMPER FOR

En ambitiøs grøn omstilling
Når temperaturerne stiger, isen smelter og skovene brænder, skal vi tage klimakrisen seriøst. Vi skal bruge det europæiske fællesskab til at sikre grøn omstilling i vores industri, landbrug og transportsektor.

Et solidarisk og demokratisk europa

Jeg kæmper for et solidarisk og demokratisk Europa, der sætter mennesker i centrum og tager ansvar i verden. Vi må aldrig se passivt til, når regeringer udfordrer menneskerettighederne og demokratiet. Vi skal i stedet kæmpe for en bedre, friere og mere lige verden.

En verden uden krig og fattigdom

Europa har et ansvar for verden omkring sig. Vi skal støtte udvikling i lande uden for Europa og bidrage til, at ingen vokser op i krig eller fattigdom.