Jeg er født i Bagsværd men efter mine forældre blev skilt da jeg var 6 flyttede jeg til Lolland i 1998 og har boet i og omkring Nysted lige siden. i 2008 startede jeg uddannelse som elektriker men efter 4 måneder måtte jeg droppe det da jeg ikke kunne være med på det niveau samt at jeg var ekstrem skoletræt.

Heldigvis blev jeg samlet op af ungdomsuddannelsesvejlederen som fik mig tilbage på sporet. Jeg havde en drøm om at køre lastbil. Så i 2009 startede jeg på lastbilchaufføruddannelsen med speciale. Jeg fik mit svendebrev i 2012. derefter levede jeg mit liv på landevejen både i Danmark og i udlandet. Indtil jeg fik muligheden for at komme til hjemegnen og køre beton fra den lokale betonfabrik i Nykøbing F. det gav mere tid til mine børn. Efter 3 ½ år som chauffør blev der mulighed for en stilling som blandemester på betonfabrikken. Så nu er lastbilen parkeret og jeg producerer og distribuere betonen til vores mange kunder og byggeprojekter på Lolland og Falster.

I min fritid hygger jeg mig med mine 3 drenge, kæreste og min motorcykel.

I 2017 meldte jeg mig ind i SF da jeg var træt af at stå på sidelinjen og brokke mig. Foråret 2018 blev jeg valgt som suppleant for Bestyrelsen i SF-Guldborgsund. 3 måneder senere blev jeg en fast del af bestyrelsen. I 2019 blev jeg valgt til næstformand. I 2020 blev jeg valgt som formand og det har jeg været siden.

Jeg var opstillet til kommunalvalget i 2021 desværre uden at blive valgt.

Jeg ser mig selv som en rigtig arbejderdreng, jeg mener vi skal have flere med rigtig erhvervserfaring ind i folketinget og derfor har jeg stillet mig til rådighed. Jeg kender til problemerne på erhvervsuddannelserne. Jeg Kender til livet som familiefar med børn der har udfordringer og hvor tungt systemet kan være. Det er ikke erfaring man kan uddanne sig til.

Mærkesager 

  • Jeg vil kæmpe for bedre arbejdsforhold på arbejdspladserne og på uddannelserne – og kæmpe imod social dumping.
  • Jeg vil have borgere og familier til at stå endnu stærkere overfor systemet.
  • Jeg bekæmpe social ulighed.