Siden jeg var ganske ung har jeg været aktiv i SF, fagbevægelsen og forskellige foreninger for solidaritet.

Heldigvis er mine tre dejlige børn og kæreste endnu vigtigere.

Jeg har været vidt omkring i det politiske landskab, som medlem af folketing, byråd, amtsråd og regionsråd. Desuden har jeg gennem 16 år været fagforeningsformand på Fyn. Jeg er udlært tømrersvend, og det har givet mig ”indsigt fra skurvognen og udsyn fra stilladset”. Jeg har arbejdet og rejst i det meste af verden, og interesserer mig fortsat levende for fremmede kulturer.

I 2013 blev jeg uddannet til journalist.

I min fritid synes jeg ikke, der findes noget bedre end at være sammen med mine 3 børn og min kæreste. Kun den yngste bor hjemme. Men det er dejligt at samle dem alle.

Vi rejser for alt, hvad vi kan spare op og har besøgt mange lande. Fra Grønland til Australien. Fra USA til en række lande i Afrika. Jeg har besøgt 56 forskellige lande og nyder at møde mennesker, som lever på en anden måde end jeg selv.

Jeg elsker rockmusik. Især er jeg helt tosset med Bruce Springsteen. Når jeg er til koncert, er jeg i en anden verden. Historiske romaner, politiske biografier, fantasy, klassikerne. Jeg tager det hele. Desværre er der langt mellem biografbesøgene, men så er det jo godt, at der let adgang til film på TV. Løb og svømning bliver der også plads til.