Jeg vil arbejde for et fremtidig Ishøj, der skaber lige muligheder og plads til ALLE!

Jeg er 50 år, er gift og har 3 børn. Jeg er vokset op i Ishøj og derfor føler jeg mig forpligtet til at tage ansvar for min hjemby Ishøj. Jeg gik i folkeskole på Strandgårdskolen og blev student fra Ishøj Amtsgymnasium.

Der lærte jeg, at en god kommunikation skaber et godt fælleskab. Senere blev jeg uddannet farmakonom og arbejder i dag på Ishøj Apotek. Jeg stiller op til byrådet i Ishøj for SF, fordi jeg gerne vil have en indflydelse i den by, jeg bor i.

​Udvalgene jeg nuværende sidder i er: Kultur- og Fritidsudvalget og Børn- og Undervisningsudvalget.

Mine mærkesager

Børn og unge

Jeg går ind for at alle børn har samme vilkår helt fra starten af, så alle har mulighed for samme færdigheder. Unge skal have mulighed for en videregående uddannelse og skal have mulighed for at prøve forskellige ting af, for at finde hvad der tiltaler dem mest. Jeg går ind for kortere skoledage med en to lærer ordning, så alle børn får den hjælp de har behov og brug for.

​​Kultur og fritidslivet

Jeg vil arbejde for at udvikle vores kultur og idrætfaciliteter; der skal være tilbud til aktiviteter for alle vores borgere uanset alder. Kulturtilbuddene skal være med til at skabe oplevelser og fælleskaber. Ishøj kommune skal være et attraktivt sted at bo, både for vores borgere og for tilflyttere.​

​​En værdig ældrepleje

Jeg vil arbejde for at vores ældre medborgere i Ishøj får en værdig pleje og service med garanteret en plejehjemsbolig, når de ikke længere kan klare sig selv i egen bolig. Samtidig skal der også etableres sundhedsfremmende aktiviteter, for at styrke trivslen og fællesskabet mellem dem