Jeg er 43 år, kommer fra Marokko og har boet i Danmark i 21 år. Jeg har bl.a. arbejdet som social- og sundhedshjælper, IT-supporter, distriktschef og iværksætterkonsulent. I dag er jeg selvstændig erhvervsdrivende. Min seneste uddannelse i Danmark var HD i organisation og ledelse. Derudover er jeg uddannet frisør og IT-supporter.

Jeg er politisk aktiv, fordi det gør noget ved mig, når jeg ser uretfærdighed og ulighed. Jeg bliver altid ked af det og utryg, når jeg ser nogen, der sulter eller bliver dræbt i en krig, eller når jeg ser forskel på fattige og rige. Jeg bliver bekymret for, hvilket liv vores børn vil have i fremtiden. Jeg vil være ked af, hvis vi efterlader dem en utryg verden.

Jeg går ind i politik, fordi jeg mener, hvis man gerne vil ændre på noget, så må man selv være aktiv. Jeg vil gerne søge indflydelse og påvirke holdninger.

Jeg håber på et samfund, hvor vores børn har en tryg og afbalanceret hverdag. Et samfund uden samfundssygdomme; Stress, depression, m.m. Jeg ønsker et samfund, hvor arbejde er et middel til at leve og ikke omvendt. Jeg ønsker et samfund, hvor alle er lige uanset køn, etnicitet eller sociale status.

Danmark har givet mig meget, og nu er det min tur til at give tilbage.

MÆRKESAGER

Investering i mennesker
Vi skal investere i vores børns opdragelse, uddannelse og sociale liv, ellers får det konsekvenser for vores alsammens fremtid.

Integration i stedet for splittelse
Integration i Danmark har slået fejl. Det er et resultat af den stigmatisering af udlændinge, som den nuværende regering og DF praktiserer. Det skal vi gøre op med.

De ledige har også rettigheder
De ledige og langtidssyge bliver kastet rundt i systemet i flere år, uden afklaring. Mange af dem bliver mere syge af at være i systemet. Vi skal have et mere smidigt beskæftigelsessystem, der beskytter borgernes rettigheder.

HJEMMESIDE

www.stempaajonas.dk