Jeg vil arbejde for et grønt, socialt retfærdigt og sikkert Europa

Valget d. 9. juni er et afgørende valg. Kampen for den grønne omstilling i EU er vigtigere end nogensinde.

Stop brug af pesticider

I Europa er vores hav og vandmiljøer og drikkevand truet af forurening og tørke. Det har været en mangeårig kamp fra SF for at forbyde brugen af pesticider. Vi skal fortsætte kampen tværs gennem højrefløjens aktive handlinger for at bremse den grønne omstilling af Europa.

Grønne uddannelser og retten til at tænke og leve frit.

Krig og trusler er tæt på os. Beskyttelse af mennesker og deres ret til at leve og tænke frit er afgørende. Det er forudsætningen for at børn og unge kan gå i skole og uddanne sig. Jeg vil kæmpe målrettet for grønne uddannelser og forskning. Veluddannede og engagerede unge skal være med til at styrke det grønne demokratiske Europa.

Et grønt Europa

Jeg kæmper for et Europa med grøn energi, biodiversitet, store naturparker, grønt landbrug og rene vandmiljøer som går hånd i hånd med en intensiv kamp for sundhed, velfærd og ordentlige arbejdsvilkår – slut med social dumping og working poor!

Visionen

om et grønt demokratisk og sikkert Europa er indenfor rækkevidde. SF er klar til at gå forrest sammen med den grønne gruppe i EU!

SF er hjertet i den grønne europæiske bevægelse – hjertet, der vil sikre balance mellem den grønne og sociale agenda i EU.

Joan kort fortalt

Jeg er uddannet socialpædagog. I 21 var jeg byrådskandidat for SF. I det nære er jeg en del af bestyrelsen for SF Guldborgsund.
Jeg har været aktiv i politik, organisationer og bestyrelser i mange år.
Jeg brænder for klima, uddannelse, social retfærdighed og EU!