Jeg gik aktivt ind i politik, da lærerne igen skulle fikse samfundsproblemerne. Denne gang var det corona – og denne gang var der en forventning om, at lærerne kunne undervise online, fikse trivsel blandt børnene, differentiere, gøre det spændende, lærerigt og ikke mindst motionere og aktivere eleverne bag skærmen.

Jeg er selv uddannet lærer og har arbejdet i folkeskolen siden 2008 samt arbejdet som svømmeinstruktør siden 2005. Det er især fællesskabet og trivslen jeg brænder for – for alle har en vigtig rolle her i Danmark.

I gymnasiet var jeg politisk aktiv i elevrådet og med til at demonstrere imod forringelserne på ungdomsuddannelserne – unges uddannelsesområde og job er stadig en vigtig rolle i mit politiske virke.

2021 opstillede jeg til kommunalvalget imens jeg var på barsel med min yngste søn, hvor jeg fik næst flest stemmer efter spidskandidaten, hvor især mine mærkesager var og stadig er; vi skal have alle med fra starten, allerede under graviditeten.

Privat bruger jeg tiden med min familie i Roskilde eller Lolland, hvor vi går mange ture i den danske natur eller til koncerter.