Siden 2010 har jeg siddet i Aarhus Byråd, hvor jeg i dag er gruppeformand for vores byrådsgruppe og sidder i Teknisk Udvalg og Sundheds- og Omsorgsudvalget. Før min tid i byrådet ligger mange års politisk arbejde, hvor jeg har kæmpet for at skabe et mere lige samfund.

Jeg flyttede til Aarhus i 2002 og bor i dag i Mårslet syd for byen med min hustru og mine to døtre. Jeg brænder for at udvikle Aarhus, fordi jeg synes det er en fantastisk by og kommune. Uanset hvor man bor, er der kort til naturskønne områder i form af parker, skove eller vand. Vi har dygtige pædagoger og lærere, der skaber trygge og udfordrende rammer for vores børn udvikling. Vi er også den første by til at bygge en letbane, så vi kan komme lettere rundt.

Derfor er det også vigtigt, at der er plads til alle i byen og både børn og ældre får den hjælp og de muligheder, de fortjener og har brug for.

Jeg kæmper for at Aarhus og resten af Danmark også skal have grønne områder, gode institutioner og skoler og en kollektiv transport, der hænger sammen og mindsker forureningen, så mine døtre og resten af de kommende generationer også kan nyde godt af alt det, vi har opbygget.

Det sikrer vi bedst ved at indtænke de grønne områder, når vi bygger nyt, skabe bedre normeringer og udnytte mulighederne for to-voksenordninger i folkeskolen samt udbygge letbanen og anlægge flere cykelstier. På den måde vil Aarhus i fremtiden også være den by, jeg elsker.