Jeg brænder for at give børn og unge mere ro på. For flere voksne om vores børn, for mere tid til omsorg og for færre karakterer, test og stopprøver. Jeg brænder for at gøre Danmark til det bedste land i verden for børn!

Et land med vild natur. Et land med et sundhedsvæsen gearet til at hjælpe børn og unge med ondt i livet. Et ansvarligt land med en humanistisk udlændingepolitik, vi kan være stolte af.

Vi skal forbedre de rammer børn og unge vokser op i, og give dem deres eget ministerium for trivsel. Vi skal sikre ligeløn, bedre arbejdsbetingelser og styrke psykiatrien. Og så skal naturen have sin egen bindende lov, med mål for biodiversitet og vild natur.

Jeg ved det kan lade sig gøre. Jeg ved det betaler sig at drømme stort.

Som 14-årig meldte jeg mig ind i SF Ungdom og som 18-årig blev jeg valgt som det yngste byrådsmedlem i Køge nogensinde.

Vi indførte gratis psykologhjælp til unge, hævede normeringerne i vuggestuer og børnehaver, gav lærerne bedre arbejdsforhold og meget mere. I 2015 blev jeg valgt til Folketinget, som ordfører for alt, hvad der havde med børn og unge at gøre, og senere blev jeg også gruppeformand for SF.

Uanset om jeg har været i Køge byråd eller på Christiansborg, har jeg altid kæmpet børnenes kamp!

Senest har jeg afsat penge til minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver, sikret gratis psykologhjælp til unge, afskaffet karakterbonusser og uddannelsesloft og bidraget til at sætte stress, mistrivsel og psykiatri på dagsorden. Kampen fortsætter – for børn og unge, men også for resten af velfærdssamfundet og for kloden!  

Vi er nået langt, men vi skal nå meget mere.

Vi skal samtænke natur og trivsel, hjælpe børn såvel som biodiversitet og give små som store ro på. Vi skal gøre Danmark til det bedste land i verden for børn!