Jeg er 51 år gammel, født og opvokset i København, flyttede til Vordingborg i 2005 og bor i Nr. Vindinge.

Jeg er mor til 3 piger; to på 19 og én på 12. Uddannet socialpædagog, efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi

Har de fleste år arbejdet med mennesker, der har afhængighed af rusmidler og har i de seneste år beskæftiget mig med unge mennesker og er i dag ungerådgiver i Center for Rusmidler.

  • Jeg vil arbejde for, at sårbare unge i Vordingborg Kommune kommer i bedre trivsel. Vi har alt for mange unge, der ikke er i uddannelse eller arbejde og som ikke passer ind i de uddannelsestilbud der findes og som ikke kan leve op til de krav de stilles overfor.
  • Skabe opgangsfællesskaber, ungekollektiver, boliger med sociale viceværter til de unge, der mangler boliger og som har behov for kortvarig støtte til at lære at bo selv.
  • Arbejde for at alkoholkulturen i kommunen ændres; Vordingborg Kommunes unge i 9. klasse har Danmarks rekord i druk. For tidlig debut med alkohol kan være gateway til andre og hårdere rusmidler, så jeg vil arbejde for, at aldersgrænsen for køb af alkohol sættes op til 18 år og at Vordingborg Kommune implementerer ”Den Islandske model”
  • Hjemløse strategi; skabe alternative boliger til hjemløse, der ofte er i misbrug har psykisk sygdom og derfor har svært ved at bo i traditionelle boliger. Skabe et smidigere system, så hjemløse og funktionelle hjemløse nemmere kan få ydelser fra kommunen.
  • Skabe mere gennemsigtighed og kortere veje i kommunen. Der er alt for langt fra medarbejderne ”på gulvet” og op til politikerne.