Mit navn er Else-Marie Langballe Sørensen, i daglig tale ofte kaldet Ems. Jeg er 56 år, bosiddende i Vordingborg og lærer på Gåsetårnskolen, hvor jeg underviser i udskolingen.

Jeg er på 23. år gift med Bent, med hvem jeg i 1999 adopterede to små piger fra Polen. De var på det tidspunkt 2½ og 4 år gamle. Dét er selvfølgelig den største begivenhed i mit liv og min daglige glæde. I dag er pigerne voksne og lever deres liv mere uafhængigt af deres forældre. Det giver tid til politisk aktivitet.

Jeg har været medlem af SF siden 1990, da jeg allerede fra ung ønskede at kæmpe for lighed og solidaritet i samfundet. Jeg er et engageret menneske, hvor jeg end befinder mig. Jeg har altid dyrket idræt, og har fungeret som frivillig leder og træner i næsten 25 år. Jeg har fra start været med i foreningen Broen-Vordingborg, der støtter børn og unge til at få en meningsfuld fritid. Børn og unge med særlige behov har en særlig plads i mit hjerte.

I de snart 12 år, jeg har været medlem af kommunalbestyrelsen, har jeg bestridt mange poster og samlet stor erfaring. I alle årene har jeg været medlem af Økonomiudvalget, hvor jeg har været med til at samle trådene fra de øvrige udvalg og arbejdet for en stadig udvikling af Vordingborg Kommune. I indeværende valgperiode har været formand for Klima- og Miljøudvalget og har derfor haft stor indflydelse på den grønne omstilling.

Det har for mig givet god mening at været medlem af Kommunalbestyrelsen, selv om ikke alle de drømme, jeg bragte med gik i opfyldelse. Jeg har ry for at være seriøs og velforberedt og har en styrke i at samarbejde og finde kompromisser. Det er den måde, jeg får gennemført rigtig meget SF-politik. Som fungerende Viceborgmester har jeg et godt og tæt samarbejde med Borgmesteren og den øvrige flertalsgruppe. Det arbejder brænder jeg for at fortsætte som repræsentant for Socialistisk Folkeparti.