Mit navn er Christian, jeg er 29 år, og jeg brænder for at hjælpe samfundets svageste. Man skal stemme på mig, hvis man ønsker et samfund, hvor alle har lige muligheder, og hvor vi tager os af dem, der har brug for det. Jeg vil kæmpe hårdt for børn, unge og grønne områder.

Ingen børn skal glemmes og stå tilbage på perronen, når toget er kørt. Hvad end det er fagligt eller socialt, skal børnene kunne få den hjælp, de har brug for.

Rekordmange unge oplever psykiske problemer. Det ligger mig enormt meget på sinde, at vi tager hånd om dem, så de får den hjælp, de har brug for.

Vallensbæks grønne områder er helt centrale vedrørende, hvorfor det er så dejlig en by at bo i. Derfor skal vi selvfølgelig beskytte denne natur. Vild natur er vigtig for både borgere, klima og dyreliv, og den skal vi værne om.

MÆRKESAGER

MAKS. 24 ELEVER I KLASSERNE 

Vallensbæk har Danmarks næsthøjeste klassekvotient, hvor 38 % af klasserne består af mere end 24 elever. Vi skal have færre elever pr. klasse, så lærerne har tid og overskud til at tage sig af alle elever – også de stille.

GRATIS PSYKOLOGFORLØB TIL UNGE 

Vi skal tage hånd om de unge, der har psykiske problemer. Jeg vil kæmpe for et nyt psykologforløb, hvor unge under 30 gratis kan få hjælp.

 

FREDNING AF GRØNNE OMRÅDER 

Vi skal beskytte naturen. De Konservative har vist, de prioriterer beton højere end natur. Den udvikling skal stoppes.